Home • Returns

Retouren

1. Retour verhuur artikelen

Al onze verhuurartikelen worden gratis verstuurd en gratis retour gezonden. Je meld je verhuur artikel eenvoudig aan op ons retourportaal . Hiervoor heb je het ordernummer en je e-mail adres nodig. Dit is het e-mail adres waarop je ook de bestelling hebt geplaatst.

Je kan zelf je vervoerder kiezen (PostNL, DHL, UPS of DPD), wel zo handig. Vervolgens breng je het  pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt bij jou in de buurt.

2. Verkoop artikelen

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huisadres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4.95- 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Copara geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Let op: open verpakkingen van hygiëne producten kunnen standaard niet retour worden gestuurd.

3. Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt je zelf de kosten voor de terugzending van het product.

Terug naar de winkel