Home • About
IMG 0273 scaled

Ons verhaal

Hallo, wat leuk dat je wat meer over Copara wilt weten! Wij zijn Judith en Tim en samen hebben wij Copara opgericht. Het idee voor Copara is ontstaan nadat we zelf drie kinderen hebben gekregen en zagen hoe onze zolder volstond met producten rondom de zwangerschap. Wij denken dat dit beter en duurzamer kan, help jij ons mee? Daarnaast houden we van persoonlijk contact, dus kom vooral met ons in gesprek via telefoon, chat of per e-mail.

Jouw keuze

Wij geloven dat jij de volledige regie over je eigen bevalling en kraamtijd moet hebben. Na drie zwangerschappen weten wij inmiddels dat elke bevalling compleet anders is en vaak anders gaat dan gedacht. Iedere vrouw en elk kind is verschillend. Daarom geloven wij sterk in een bewuste product keuze. Wij bieden niet exclusief één leverancier of één merk aan, maar proberen juist meerdere opties te selecteren vanuit de markt. Hierdoor kan je makkelijker het product vinden wat goed aansluit bij jouw wensen en budget. 

Verder winkelen

Copara – aparte naam…

Ja, dat vinden wij ook!

Copara is een samengestelde naam van “Co“, wat staat voor samendoen en “Para“, betekent bevallen in het Latijns. Zo hopen wij dat wij je samen mogen ondersteunen bij je bevalling met de juiste producten.

Duurzamere toekomst

Wij hebben Copara opgericht omdat wij zelf hebben gemerkt dat er rondom de kraamtijd en de bevalling ontzettend veel producten moeten worden aangeschaft. Veel van deze producten gebruik je eigenlijk maar kort en vaak één keer, waarna het al snel naar de zolder verdwijnt. Vaak weet je van te voren niet wat je allemaal nodig hebt of daadwerkelijk gaat gebruiken.

Wij denken dat dit anders kan en moet voor een duurzamere toekomst voor onszelf en alle nieuwe kindjes. Daarom zijn wij begonnen met een uitgebreid verhuurassortiment van producten rondom de zwangerschap. 

Ook proberen wij duurzamere producten uit de markt te selecteren, een lastige opgave, maar we proberen ons aanbod hierin te verbreden.

Alles onder één dak

Wij hebben de ambitie om diverse producten te verhuren en/of te verkopen wat rondom de bevalling en kraamtijd gebruikt kan worden. Hierdoor is Copara dé plek om alles direct samen te stellen op basis van jouw wensen, zo haal je alles makkelijk bij één leverancier in huis.

Bel gerust bij vragen, want we denken graag met je mee!