Home • Payments

Betalen & verzenden

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

  • iDeal
  • Credit card
  • Klarna, betaal later
  • Bankoverschrijving (vermeld altijd je bestelnummer)

Verzending

Voor al onze huur- en koop artikelen werken wij met PostNL, DPD of DHL.

Verkoop artikelen

Alle koop artikelen die op werkdagen (maandag –  vrijdag) vóór 15:00 worden besteld, worden dezelfde dag verzonden met de koeriersdienst. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bericht zodra je pakket is aangeboden bij koerier, houdt dan rekening met ongeveer 1 werkdag voordat je het pakket thuis kan ontvangen. Tijdens drukke perioden kan het voorkomen dat een pakket met vertraging levert. Helaas hebben wij hier niet direct controle op, maar wij kijken altijd hoe we je kunnen helpen.

Verhuur artikelen

Wanneer je een bevalbad, baarkruk of geboorte TENS bij ons besteld, vragen wij altijd naar je uitgerekende bevaldatum. Wij versturen standaard onze bevalbaden, baar krukken en geboorte TENS apparaten jouw 363 week naar je huisadres. Zo ontvang je het product altijd vóór week 37, de week dat je thuis mag bevallen en heb je tijd om het product te bekijken. Overige huurproducten versturen we direct, mits voor 15:00 besteld. 

Je ontvangt een bericht zodra het artikel bij de koerier is aangemeld voor verzending. Heb je een speciaal verzoek ten aanzien van de levering, bijvoorbeeld spoed? Neem gerust met ons contact op via de telefoon, e-mail of chat, we denken graag met je mee en zijn flexibel.

Verzendkosten

Alle bestellingen boven de €49.95 worden altijd gratis verzonden. Is je bestelbedrag lager? Dan brengen wij automatisch €5,95 in rekening, zowel voor Belgische als Nederlandse adressen. Bestel je een klein product dat door de brievenbus kan? Dan zijn de verzendkosten standaard €3,95.

Retourneren?

Uiteraard kan je bij Copara ook artikelen retourneren, kijk even bij onze retourpagina voor meer informatie.

terug naar de winkel