Natuurlijk kraampakket basis – Dalalou

Een natuurlijke en gezonde start is het beste wat je je baby kunt geven. Bij Copara begrijpen we hoe belangrijk het is om te kiezen voor veilige, ecologische producten, zowel voor jou als voor je kleintje. Het kraampakket basis van Dalalou biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze kraamtijd, samengesteld met liefde voor mens en milieu. Dit pakket bevat uitsluitend biologische, gifvrije en duurzame producten, zodat je met een gerust hart de eerste weken met je baby kunt doorkomen.

59,95

  • Dé expert voor producten rondom je zwangerschap
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis* 
  • Gratis levering vanaf € 49,95
  • Persoonlijk advies

Dalalou natuurlijk kraampakket basis

Kies voor een ecologische, natuurlijke en gifvrije start met het Dalalou kraampakket basis. Dit zorgvuldig samengestelde pakket bevat alles wat je nodig hebt tijdens de kraamperiode, met producten die zowel goed zijn voor jouw lichaam als voor het milieu. Dit kraampakket is ideaal voor iedereen die een bewuste keuze wil maken en wil starten met gezonde, natuurlijke producten voor moeder en baby.

Inhoud van het Dalalou natuurlijk kraampakket basis:

  • Natracare kraamverband biologisch katoen – 3 x 10 stuks: comfortabel en veilig biologisch katoen voor optimale verzorging na de bevalling.
  • BellNature wattenschijfjes van biologisch katoen – multi-inzetbaar: milieuvriendelijke wattenschijfjes die je veelzijdig kunt gebruiken.
  • Birth Essentials cordring latex – babyvriendelijk alternatief voor de nagelklem, speciaal ontworpen om zacht en veilig de navelstreng af te klemmen.
  • Onderleggers 60x90cm met biologisch afbreekbare vulling (12x) en een matrasbeschermer 140×150 cm van bioplastic (maiszetmeel): bescherming voor je bed en omgeving, zonder schadelijke stoffen.
  • Cariwell wasbare netbroekjes – 4x: duurzaam en wasbaar, ideaal voor de eerste dagen na de bevalling.
  • Cutisoft gaasjes 10×10cm van 100% katoen, gamma gesteriliseerd – 5x 2 stuks: voor hygiënische wondverzorging.
  • Cruydhof biologische alcohol 70% – 30ml: natuurlijke desinfectie voor optimale hygiëne.
  • City Sheep Nature heilwol – gekaarde wol met wolvet, helend voor onder andere tepelkloven, rode billen en kleine wondjes (10 à 12 gram): een natuurlijk product dat snel verlichting biedt bij huidproblemen.
  • Canvas tas van biologisch katoen & Fairtrade shopper: een duurzame en praktische tas voor alle benodigdheden.

Extra opties:
Wil je liever een non-latex cordring? Geen probleem! Geef dit eenvoudig aan bij de notities tijdens je bestelling.

Vragen?
Neem contact met ons op via 030-2271566 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over dit natuurlijke kraampakket en onze bevalbaden. Lees hier meer over het gebruik van de natuurlijk producten.

Start bewust, kies duurzaam
Geef jezelf en je baby de beste start met het natuurlijke kraampakket van Copara. Dankzij dit uitgebreide pakket hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je genieten van een gezonde en milieubewuste kraamtijd.

Gewicht 1,5 kg
Afmetingen 40 × 40 × 28 cm
Brand

Merk

Copara

Dé expert in producten rondom de zwangerschap

Copara selecteert de beste en mooiste producten uit de markt. Naast een verhuurassortiment, leveren wij ook losse producten van mooie merken. Kom je ergens niet uit? Bel, mail of chat met ons, we helpen je graag verder!

Ook interessant...

Gratis verzending vanaf €49.95
Persoonlijke service
Bel ons, we denken graag met je mee!
natuurlijk kraampakket Basis Dalalou overzicht porducten
Natuurlijk kraampakket basis – Dalalou